2012-02-10 08:46:06• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Vízöntő - pénzügyei zavarossá váltak

Napi horoszkóp február 10.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Ne veszítse el a fejét, bocsátkozzon tárgyalásokba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A hétvégét illene végre a családjának szentelnie. Ha eddig nem így tett volna, akkor jó lenne, ha ezt bevezetné szokásként. Ehhez persze ma duplán kell teljesítenie. Az erejét megnövelheti némi vitamin és ásványi anyag pótlással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugodt hétvégére számíthat, de lehet, hogy ön ezt már előre unja. Ha így lenne, akkor már ma szervezze meg a családi programot, hogy ne a négy falat, vagy a tévét kelljen bámulniuk. Itt a farsang idő, rendezzen jelmezbált!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szívügyekben, úgy tűnik, válaszút elé állítják a csillagok. A döntést nem kellene elhamarkodnia, hiszen tudja jól: minden csak három napig újdonság. És a kedvese sem lehet türelmes a végtelenségig. Hallgasson a baráti tanácsra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma valami váratlan történés borzolhatja idegeit. Anyagi veszteség azonban csak akkor érheti, ha túlságosan meggondolatlanul cselekszik, vagy beszél. Számoljon el ötvenig magában, ha fontos döntést hoz, és ne cselekedjen indulattal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Üzleti ügyben kellhet döntést hoznia, de talán még úgy érzi, nem készült fel rá, még nem ismer minden részletet. Valóban, kockázatot jeleznek a csillagok, de ugyanakkor nagy lehetőséget is. Kérje ki egy hozzáértő tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hétvége közeledtével egyre felszabadultabbnak érzi magát. Talán sikerül kicsit leadnia a terheiből. Ez utóbbit akár a súlyfeleslegre is értheti. Egy hétvégi túra, vagy edzőtermi program sokat könnyíthetne önön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkahelyén aktívabb, mint valaha, és még hozzá jól is érzi magát. Végre jó munkatársakra akadt, akik között barátokra, és kellemes társaságra találhat. Az otthonában pedig szerető társ várja. Kell ennél több a boldogsághoz?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sok a teendője, de próbálja meg ma úgy beosztani az idejét, hogy a hétvégét már teljes egészében a családjának szentelhesse. Szép dolog a megbízhatóság, de ezt nem csak a főnökei várhatják el öntől. Főleg, ha vannak gyerekei.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A sok változás megviselheti a stabilitásra törekvő Bakok idegzetét. Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők elragadják és sodorják. Van azonban sok jó is ebben a változásban. Próbálja meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyei zavarossá váltak: ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba! Igaz, önnél sokszor a gondból lesz a jó, mert ez inspirálja igazán, hogy a kilábaláshoz új utat találjon. De nem csak ez mozgatja a zsenialitását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy váratlan eseményt még önt is kihozhatja híres béketűréséből. És még az is lehet, hogy hirtelen utazásra kényszeríti. Nézze a jó oldalát: a pénzügyi nyereség lehetőségét. A Vénusz az anyagiak házába lépett, és ez jót jelent!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: